X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Sofia Rotaru, cîștigătoare a premiului „Gramofonul de Aur”

14 noi. 2017,, 13:01   Showbiz
2770 0

Pe scena Palatului din Kremlin, artiștilor ruși li s-au înmînat statuete „Gramofonul de Aur”.

Duminică, pe scena Palatului din Kremlin, a avut loc ceremonia înmînării premiului muzical „Gramofonul de Aur". Printre cei care s-au învrednicit de acest premiu se numărăr Svetlana Loboda, Vera Brejneva, Max Barskih și alți interpreți.

Transmisiunea în direct a ceremoniei de înmînare a premiilor, moderată de prezentatorii Ivan Urgant și Serghei Svetlakov, a fost difuzată pe site-ul premiului.

Primul căruia i s-a înmînat „Gramofonul de Aur" a fost formația „Bi-2", care a interpretat piesa „Compromisul". Au urmat Polina Gagarina, care s-a învrednicit de premiu pentru compoziția „Драмы больше нет" („Drama a luat sfîrșit") și interpretul Max Barskih pentru „Туманы" („Ceața").

Printre cîștigătorii permanenți se numără Grigori Leps, pentru hitul „Что ж ты натворила" („Ce-ai făcut?"); Stas Mihailov, pentru melodia „Ты всё" („Tu ești totul"), precum și Sofia Rotaru, care a interpretat compoziția „На семи ветрах" („În cele șapte vînturi"), dar și Filip Kirkorov, care s-a învrednicit de acest premiu pentru a 22-a oară.


Apropo, premiul i-a fost înmînat Sofiei Rotaru de către reprezentantul oficial al MAE al Rusiei, Maria Zaharova, fapt despre care interpreta a scris pe pagina sa de Facebook, unde a plasat și o fotografie.

Premiul „Gramofonul de Aur" a fost instituit de „Russkoe Radio" cu 22 de ani în urmă. În acest răstimp au beneficiat de această distincție peste 500 de interpreți ruși.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?