Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Un geniu din Rusia afirmă că a trăit pe Marte într-o altă viață

11 noi. 2017,, 02:30   Societate
6680 1

Un tînăr din Rusia care are în prezent 20 de ani susţine că a trăit pe Marte într-o viaţă anterioară pînă cînd pe planetă a avut loc un război nuclear care a dus la distrugerea aproape a tuturor formelor de viaţă de acolo.

Părinţii lui Boriska Kipriyanovich susţin că băiatul vorbeşte des despre civilizaţiile extraterestre chiar dacă aceştia nu au discutat niciodată despre astfel de lucruri cu el. Conform Metro, el a declarat că a vizitat Pămîntul în timp ce lucra ca pilot pe Marte şi că aveau legături strînse cu egiptenii străvechi.

De fapt, el a afirmat că viaţa de pe Pămînt se va schimba după ce omenirea va ''descifra'' mecanismul din spatele urechii Sfinxului. El afirmă că acum trăieşte în Rusia după ce a fost ''renăscut'' pe Pămînt şi şi-a făcut publice ideile nedovedite şi nefondate în urmă cu şapte ani.

Despre viaţa de pe Marte, el a declarat că persoanele de acolo se opresc din creştere la vîrsta de 35 de ani şi sînt imorali. Avînd în vedere marele război nuclear, el a afirmat că ''Nu nu îmi este frică de moarte. A fost o catastrofă pe Marte acolo unde am trăit. Oamenii precum noi încă trăiesc acolo. A a vut loc un război nuclear între ei şi doar unii au supravieţuit. Şi-au construit noi adăposturi şi noi arme.'' El a adăugat că marţienii cresc pînă la 2 metri înălţime şi pot respira dioxid de carbon şi încă trăiesc pe Marte, dar se află în subteran.


Mama sa susţine că era special de la o vîrstă fragedă, de la cîteva săptămîni a început să-şi poată ţină singur capul, iar de la un an de zile putea citi titlurile din ziare, la doi ani a început să deseneze şi de la trei să picteze. ''Nimeni nu l-a învăţat despre astfel de lucruri pînă acum, cîteodată stă în poziţie lotus şi începe să spună detalii despre Marte, sisteme planetare şi alte civilizaţii,'' afirmă mama băiatului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?