X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Faimoasa iubită a lui James Bond a sfârșit într-un azil

9 noi. 2017,, 19:30   Externe
2673 0

Actrița Karin Dor a murit la 79 de ani. Faimoasa iubită a lui James Bond se afla într-un azil din Munchen și era imobilizată la pat de mai multă vreme.

Ea a fost cunoscută pentru celebrul rol din „You Only Live Twice” / ”A doua șansă” (1967), în care il seduce pe James Bond, jucat de Sean Connery.

Actrița Karin Dor a murit într-un azil unde se afla de un an

Dor a jucat rolul superbei bond-girl Helga Brandt, iar personajul ei a devenit legendar. Anunţul morţii actriței a fost făcut de fiul său, Andreas Renell. Acesta a povestit ziarului Bild că mama lui a decedat într-un azil, după ce anul trecut suferise răni seriose, în urma unei căzături.

Karin Dor şi-a început cariera actoricească la vîrsta de 17 ani. A cochetat cu teatrul, dar a devenit cunoscută datorită filmelor în care a apărut. Ea a jucat şi în pelicula „Topaz”, regizată Alfred Hitchcock, dar şi în alte zeci de producţii cinematografice germane. A fost apreciată atît pentru frumuseţea ei, cît şi pentru talentul actoricesc şi a rămas una dintre cele mai apreciate bond-girls din cîte au existat. Karin Dor a fost căsătorită de trei ori şi are un singur copil, pe Andreas Renell. Ultimul ei soţ, cascadorul George Robotham, a murit în 2007.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?