Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Șeful Agenției „Rosturizm”: Operatorii noștri sînt interesați de Moldova

8 noi. 2017,, 16:41   Societate
2444 1

În timpul vizitei sale la Chișinău, șeful Agenției „Rosturizm”, Oleg Safonov, а declarat că Moldova prezintă interes pentru operatorii de turism ruși.

Operatorii de turism din Rusia sînt interesați de Moldova, le-a declarat marți jurnaliștilor, după întîlnirea cu președintele Igor Dodon, șeful Agenției Federale pentru Turism din Rusia, Oleg Safonov, aflat într-o vizită în Moldova.

„Îi mulțumim președintelui Moldovei pentru susținere și ajutor în fortificarea relațiilor noastre. Astăzi ne-am întîlnit cu reprezentanții businessului moldovenesc specializat în turism. Am discutat concret multe chestiuni, în particular despre viitoarele pachete turistice pentru Rusia, alcătuite conform principiului all inclusive”, a menționat Safonov.

Potrivit lui, el și președintele Moldovei au o înțelegere comună a situației, a faptului ce anume poate oferi RM pe piața turistică rusă.

„Avem planificată pregătirea unei delegații din Moldova în Rusia, pentru a lua cunoștință de piața turistică a țării noastre — deoarece fluxul de turiști trebuie să fie în ambele direcții”, a anunțat Safonov.


Din spusele lui Dodon rezultă că, în acest an, la inițiativa Rusiei și sub patronajul Ambasadei Rusiei în Moldova și a președintelui Moldovei, s-a desfășurat o masă rotundă cu participarea reprezentanților a 40 de operatori turistici din Rusia.

„Fluxul turiștilor ruși în Moldova nu este foarte mare. Sper că acum, după vizita lui Oleg Safonov, numărul cetățenilor ruși care sosesc în Moldova ca turiști va spori”, a afirmat șeful statului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?