Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3994

Panică la bordul unui avion de pe cursa Chișinău-Roma

6 noi. 2017,, 12:38   Societate
3091 0

Cei 180 de pasageri care au zburat ieri din Chișinău spre Roma au trecut prin momente de panică după ce, ajunși în spațiul aerian al Italiei, nu au reușit să aterizeze pe pistă decît după a treia încercare.

Presa italiană scrie că aeronava a reușit să aterizeze după o oră și 15 minute, din cauza ceții în care era învăluită capitala peninsulei. În tot acest timp, pasagerii s-au rugat în română și rusă.

Mai mult, se scrie că cele care le-au dat curaj pasagerilor și au încercat să reducă din panică și frică au fost două femei din Chișinău, Eugenia și Ana, dar și însoțitoarea de bord care denota o liniște profesionistă „în ciuda vîrstei tinere”. Despre modul în care a fost liniștită o tînără din Roma de către doamna Eugenia a povestit prima pentru Il Messagero.

Atunci cînd pilotul a reușit să aducă aeronava la sol, moldovencele au început să glumească, menționînd că „Acum, trebuie să ne întîlnim din nou pentru a sărbători Ziua Aterizării”.

De menționat că Airbusul A319-112 a decolat de la Chișinău în orar, urmînd să aterizeze pe Aeroportul Fiumicino la 14:25, ora locală.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?