Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Copiii Moldovei sînt invitați să-i scrie altfel de scrisori lui Moș Crăciun (FOTO/VIDEO)

4 noi. 2017,, 13:01   Societate
6906 1

Copiii Moldovei sînt invitați să-i scrie altfel de scrisori lui Moș Crăciun și să le aducă în 34 de puncte de colectare a acestora pe întreg teritoriul țării.

La 16 noiembrie 2017, din toate scrisorile colectate va fi aleasă o scrisoare cîştigătoare prin tragere la sorţi, iar copilul din Moldova, al cărei scrisoare va fi selectată, va călători în Laponia, Țara lui Moş Crăciun, alături de familia sa, formată estimativ din maxim 4 persoane (2 adulţi + 2 copii).

Potrivit lui Ilie Toma, membrul expediției, Caravana va porni pe 17 noiembrie din Moldova spre Laponia, traversînd nenumărate ţări de pe continent, la bordul mașinilor ŠKODA Karoq, iar toate scrisorile colectate îi vor fi duse lui Moş Crăciun.

Campania continentală ŠKODA, care implică 8 ţări din Europa, s-a născut dintr-o idee originară din Moldova. Aceasta este susținută de ŠKODA Moldova, PiataAuto.md, Petrom Moldova şi producătorul ceh de automobile ŠKODA.

Potrivit Miroslavei Elepina, PR marketing manager al Companiei Skoda Moldova, campania este una unică, anume prin faptul că oferă șansa unică unui copil din Moldova de a-l cunoaște pe Moș Crăciun și de a fi mesagerul copiilor din țara sa.


Unica condiție de participare este ca în scrisoarea scrisă lui Moș Crăciun, copilul să nu ceară un cadou, ci să-i ofere unul, iar acesta nu trebuie să fie neapărat unul material, ci poate fi chiar și o urare.

Colectarea scrisorilor se va desfășura în perioada 4-14 noiembrie în 34 de puncte de colectare pe întreg teritoriul țării, printre care și 32 de Stații Peco Petrom Moldova.

Suma care va fi cheltuită și care va acoperi în totalitate cheltuielile pentru călătoria de vis în Țara lui Moș Crăciun a familiei cîștigătoare, este de aproape 150 mii de lei, bani oferiți de Petrom Moldova.

Copiii sînt îndemnaţi să-i deseneze un cadou Moşului, sau să-i scrie ce i-ar dori drept cadou Moşului, în loc să ceară ceva de la el. Iar Moş Crăciun i-ar putea recompensa cu mult mai mult decît şi-ar putea imagina: o călătorie magică alături de propria familie la el acasă, în Laponia!

Scrisoarea poate fi adusă showroom-urile ŠKODA din Chişinău, Bălţi şi Cahul, dar şi la oricare dintre Staţiile Petrom Moldova din toată Moldova!

Mașinile, care vor face parte din Caravana de Crăciun, vor fi oferite de Skoda Moldova, iar potrivit lui Maxim Buzdugan, directorul general al companiei, campania este unică pentru Moldova, iar mașinile care vor face parte din caravană vor fi lansate pe piața din țara noastră abia în luna decembrie.

Familia selectată va zbura pe data de 1 decembrie în Laponia, acolo unde echipajele expediţionale îi vor întîmpina cu Caravana ŠKODA Karoq. Din acel moment, pentru ei va începe un moment magic, în care vor explora Laponia, vor merge într-un safari cu renii lui Moş Crăciun, vor vizita Oficiul Poştal al lui Moş Crăciun, vor urmări aurora boreală din Laponia, dacă va fi pe cer atunci şi, fireşte, vor merge alături de expediţionişti şi de celelalte familii din alte ţări acasă la Moş Crăciun, pentru a-i înmîna scrisorile copiilor adevăratului Moş Crăciun şi de a-și îndeplini rolul de ambasadori şi reprezentanţi ai tuturor copiilor din Moldova în faţa Moşului!

Important este că la călătoria de vis către Țara lui Moş Crăciun poate aspira orice copil, inclusiv copii ai căror părinţi sînt plecaţi la muncă peste hotare, inclusiv copii din orfelinate, casele-internat şi centrele de plasament.

Campania „Sărbătoreşte Crăciunul altfel” nu implică doar Moldova, ci mult mai multe ţări de pe continentul european!

Vor fi colectate scrisori sub egida aceluiaşi proiect ŠKODA şi în Bulgaria, și în Austria, și în Germania, și în Polonia, și în Slovacia, și în Finlanda, pînă şi în Irlanda.

Potrivit lui Ilie Toma, toată această aventură porneşte la 17 noiembrie din Moldova, de la sediul ŠKODA Moldova, iar o altă echipă din Moldova va porni pe data de 20 noiembrie din Berlin, Germania, pentru ca cele două echipe să traverseze mai multe capitale şi să colecteze scrisori de la copiii din toate ţările participante, iar mai apoi să se întîlnească în Polonia şi să-și continue drumul împreună spre Cercul Polar. Toată expediţia va dura aproape 3 săptămîni, timp în care vor fi traversate 13 ţări: Moldova, România, Bulgaria, Serbia, Ungaria, Austria, Germania, Polonia, Lituania, Letonia, Estonia, Finlanda şi Norvegia, numărul total de kilometri, parcurşi de maşinile din Caravană însumînd în total peste 20 000!

Pe tot parcursul expediţiei, aventurierii moldoveni vor transmite publicului relatări constante cu experienţe şi impresii, în forma de text, foto şi video, publicate atît pe reţelele de socializare, cît şi pe PiataAuto.md sau pe pagina ŠKODA Moldova. Vă invităm să utilizaţi oricare dintre aceste relatări şi imagini, pentru a ne ajuta să transmitem mai departe în rîndurile publicului mesajul nobil al acestei misiuni de Crăciun!

LISTA PUNCTELOR DE COLECTARE DIN MOLDOVA:

› Showroom ŠKODA Moldova în Chişinău – Calea Orheiului 111/6, Chişinău.

› Showroom ŠKODA Moldova în Bălţi – str. Ştefan cel Mare 152, Bălţi.

Staţii Petrom Moldova în Chişinău:
› str. Sarmisegetusa 24
› str. Calea Orheiului 109
› str. Calea Orheiului 112/1
› str. Grădina Botanică 2
› str. Milescu Spătaru 11/1
› şos. Hînceşti 130/1
› str. I Cezar 1
› str. Ismail 114/1
› str. Alba Iulia 117
› str. Grenoble 120
› str. Calea Ieșilor 4

Staţii Petrom Moldova în zona de nord a Moldovei:
› mun. Bălţi, str. Aerodromului 1A
› mun. Bălţi, str. Ştefan cel Mare 1/A
› mun. Bălţi, str. Calea Ieşilor colţ cu P. Botu
› or. Soroca, str. Calea Bălţilor 108
› or. Sîngerei, str. Independentei 96/A
› or. Glodeni, str. Gh.Asachi 1
› or. Făleşti, str. Bălţului
› r. Teleneşti, s. Sărătenii-Vechi
› r. Edineţ, s. Hlinaia
› r. Donduseni, s.Taul
› or.Ungheni, str. Națională 54

Staţii Petrom Moldova în zona de centru a Moldovei
› r. Orhei, s. Mitoc
› or. Orhei, str. 31August 193
› or. Criuleni, str. 31 August 171A
› r. Hînceşti, com. Leuşeni
› or. Străşeni, str. Cetatea Alba 17

Staţii Petrom Moldova în zona de sud a Moldovei
› or. Cahul, şos. Şcheia 64
› or. Cimişlia, str. Ştefan cel Mare 6B
› or. Comrat, str. Lenin 115
› or. Căușeni, str. Gagarin 2A
› or. Vulcaneşti, str. Jucovschi 2



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?