X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Contul de Twitter al lui Trump, dezactivat temporar

3 noi. 2017,, 19:30   Externe
2326 0

Contul de Twitter al preşedintelui american Donald Trump a fost "dezactivat accidental", timp de 11 minute, din cauza unei erori umane.

Acest fapt a fost anunţat de către compania Twitter, relatează bbc.com. "Am descoperit că acest lucru a fost făcut de către un angajat responsabil cu asistenţa pentru clienţi Twitter, în ultima zi de lucru a sa. Desfăşurăm o anchetă internă completă şi luăm măsuri pentru a evita repetarea acestei întîmplări", potrivit unui comunicat al companiei Twitter.

Casa Albă nu a dorit să comenteze acest incident. Imediat după ce pagina a redevenit activă, primul mesaj transmis de către Trump a fost despre planul de reduceri fiscale al Partidului Republican.

Încă din martie 2009, Donald Trump transmite prin intermediul contului "@realdonaldtrump" mesaje aproape zilnic. Activitatea preşedintelui american pe Twitter este urmărită de peste 41,7 milioane de utilizatori.


Trump a folosit în mod activ reţeaua de socializare pentru a-şi promova politicile şi pentru a-şi ataca adversarii politici, în special pe durata campaniei electorale pentru prezidenţialele din 2016, dar şi după preluarea mandatului în luna ianuarie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?