Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

GOTR din Transnistria inițiază pregătirile către studii

2 noi. 2017,, 13:21   Societate
2379 1

Grupul Operativ al Trupelor Rusești din Transnistria va iniția, începînd cu săptămîna viitoare, perioada de pregătire către noul an de studii, în care vor fi implicați toți militarii, comunică Serviciul de presă al Districtului Militar Vest al Ministerului Apărării al FR.

În termen de o lună va avea loc instruirea efectivului serviciului medical, sesiuni metodico-didactice cu ofițerii, testele pentru atribuirea gradului de calificare și lecții în domeniul securității serviciului militar.

În cadrul acestui eveniment, obiectele GOTR vor fi pregătite pentru funcționare în condiții de iarnă. Militarii vor pune peste 100 unități de arme și echipamente militare în regim de exploatare de iarnă. În plus, în cadrul GOTR va fi îmbunătățită baza instructiv-materială (BIM) a cîmpului de tragere, a tancodromului și autodromului. În timpul perioadei de pregătire, după reparație va fi pus în funcțiune un poligon de tragere.

Lucrările de reparație și întreținere a armamentului, a echipamentului militar și bazei instructiv-materiale vor fi efectuate de către specialiști calificați din rîndul militarilor unităților de reparații și al celor de aprovizionare. Această categorie de militari are studii tehnice și mulți ani de experiență în domeniul tehnicii și echipamentelor militare ale BIM.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?