Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Un rechin din muzeu a speriat „mortal” un vizitator (VIDEO)

31 oct. 2017,, 04:00   Externe
9990 0

În Muzeul internațional de spionaj din capitala SUA există un rechin virtual care îi sperie pe vizitatori.

„Atingeţi aici pe risc propriu”, scrie pe placa de deasupra sticlei de un metru şi jumătate din Muzeul Internațional de Spionaj, în spatele căreia „vieţuieşte” un rechin mare, care se bucură de popularitate la vizitatorii și locuitorii din Washington. Răpitoarea este virtuală, ca și acvariul ei, dar acest lucru nu împiedică de a speria „mortal” vizitatorii. O reacție amuzantă la atacul neaşteptat al ucigașului subacvatic a ajuns pe o casetă video.

Aceste imagini au fost filmate, cînd Casey Peck l-a tîrît pe prietenul său, Gregory Heinzmann, în arca muzeului. În expoziția dedicată activităților de spionaj există un fel de atracție, pe care o cunoștea fata, dar însoţitorul ei - nu. În imagini se vede cum tînărul se apropie timid de sticla acvariului imaginar, în interiorul căruia înoată un rechin mare.

El atinge ezitant suprafața, apoi încă o dată şi din nou, iar în acel moment un rechin uriaș apare din adîncimea digitală şi loveşte sticla cu un sunet caracteristic. Heinzman speriat s-a dat pe spate, a căzut pe podea și s-a tîrît rapid la o parte, după care a realizat că răpitoarea nu există în realitate, iar acvariul este doar o imagine pe trei panouri de televiziune. Nu se ştie cu certitudine, dacă el a dorit să continue examinarea expoziţiei sub îndrumarea cunoștinței sale.


Astfel de efecte vizuale au devenit foarte răspîndite în ultimul timp. Spre exemplu, în China, la altitudinea de 1180 metri sub picioarele turiştilor cu ajutorul tehnologiilor moderne se fisurează in pod de sticlă – tabloul este atît de real, încît călătorii toți ca unul cad la podea și se tîrăsc la o parte.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?