Un obiect misterios, văzut pe cer, deasupra Rusiei (VIDEO)

Un obiect misterios, văzut pe cer, deasupra Rusiei (VIDEO)

Locuitorii din Siberia, care au văzut un glob uriaş de lumină pe cer, au crezut că e vorba de o invazie a extratereştrilor.

 

Adevărul este că există o explicaţie, deşi pe cer şi-a făcut apariţia un obiect neidentificat, care a fost văzut şi fotografiat de localnici.  Ceea ce a fost vizibil pentru locuitorii din regiunea Yamalo-Nenets a fost un glob uriaş de lumină, care a apărut deasupra pădurii şi a părut chiar că devine mai strălucitor în timp.

Un celebru fotograf siberian, Serghei Anisimov, a explicat: "Am fost uluit timp de cîteva minute. Nu înţelegeam ce se întîmplă. Blogul de sticlă s-a ridicat pe cer din spatele pădurii şi s-a mutat în direcţia în care eram eu. Iniţial am crezut că este vorba de o uriaşă lanternă, dar la felul în care se mişca mi-am dat imediat seama că nu poate fi vorba de aşa ceva". Multe alte persoane susţin că au avut impresia că a venit Apocalipsa.

Fotografii urmăreau Aurora Boreală, iar explicaţia e extrem de simplă: nu e vorba nici de o invazie extraterestră, nici de Apocalipsă. Rusia a lansat mai multe rachete balistice din cosmodromul din Plesetsk către poligonul din Kura în Kamceatka, iar globul de lumină era dîra lăsată de o rachetă balistică intercontinentală Topol. Unul dintre fotografii ruşi a explicat că, din greşeală, a fotografiat lansarea unei rachete secrete, scrie The Siberian Times.

 

 

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

trimite știrea ta

Fiți coautorul nostru! Dacă aveți o știre interesantă împărtășiți-ne-o și nouă!


captcha

Sondaj Toate

load