X 
Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3993

Ștanski a criticat dur autoritățile Transnistriei

27 oct. 2017,, 17:41   Politică
6036 9

Soția fostului președinte al Transnistriei, Evgheni Șevciuk, Nina Ștanski, critică în mod dur și sarcastic autoritățile din regiune.

Ștanski a ridiculizat pe facebook declarația Serviciului de presă al președintelui Vadim Krasnoselski referitor la faptul că "în Transnistria locuiesc 220 mii de cetățeni ai Rusiei".

"Nici măcar nu este amuzant ... Tovarăși profesioniști a mass-media de stat, Dvs. într-adevăr credeți că Kazbek Kuțukovici Taisaev (deputat al Dumei de Stat a Rusiei, care a vizitat Transnistria în ajun) are nevoie să i se amintească asemenea lucruri?! Un sfat: cînd scrieți pe teme, care se referă la tematica internațională, dați-le cuiva din MAE să le citească. Altfel vor rîde de voi cititorii", este sigură soția oficialului, care a condus mult timp Ministerul Afacerilor Externe al Transnistriei.

Ștanski-Șevciuk a postat pe rețelele de socializare fotografii ale soțului ei la una dintre conferințele sale de presă de la Moscova, însoțită de inscripția "iată astfel arată un public jurnalist cointeresat și iată cum aceasta nu-l lasă pe oaspete să plece chiar și după încheierea transmisiunii".

Ea le-a atras atenția asupra faptului că la conferința de presă recentă de la Moscova, MAI "Rosiia-Segodnea", premierul Transnistriei Alexandru Martînov și președintele Consiliului Suprem Vladimir Șerba, practic nu au fost prezenți jurnaliști.


"Pe canalul TV de stat a fost demonstrată sală goală de la conferința de presă a lui Martînov și Șcerba, menționîndu-se însă prezența jurnalistei spaniole acolo". Nu are nici un rost să arătăm lumii că la întîlnirea cu șeful Guvernului Transnistriei și cu șeful Parlamentului nu a venit nimeni. Serviciul de Stat al mass-media are rost să afle la Ministerul Afacerilor Externe listele jurnaliștilor, care se ocupă activ cu problema transnistreană", a recomandat ea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?