X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Concurs pentru livrarea meselor calde la ospătăria Parlamentului

27 oct. 2017,, 12:41   Societate
2594 0

Secretariatul Parlamentului Republicii Moldova a anunțat desfășurarea, la 6 decembrie a anului curent, ora 10:00, a concursului pentru livrarea meselor calde la ospătăria organului legislativ suprem, transmite NOI.md.

Ofertele trebuie prezentate pînă la ora 16:00 a zilei de 1 decembrie 2017. Criteriul de evaluare a ofertelor va fi cel mai bun preț de piață (100 gr per meniu ).

În conformitate cu cerințele minime obligatorii, pentru oferirea serviciilor de livrare a mîncărurilor calde și reci la bord, pe banda de deservire, în ospătăria Parlamentului furnizorul trebuie să asigure un sortiment larg de mîncăruri calde și reci, care să corespundă bucătăriei naționale și europene.

În prealabil, pentru 5 zile, acesta va trebui să prezinte meniul care să asigure varietatea la alegerea felurilor de mîncare: aperitive, gustări reci (5-6 denumiri); felul întîi (2-3 denumiri); felul doi (5-6 denumiri); garnitura (3-4 denumiri); produse lactate, fructe, băuturi, sucuri etc. În plus, va fi discutată posibilitatea livrării periodice, contra cost suplimentar, a serviciilor de catering la evenimentele din clădirea Parlamentului (întîlniri, conferințe, seminare etc.).

Este precizat faptul că felurile de mîncare trebuie preparate din produse de calitate, însoțite de certificatele de calitate corespunzătoare, cu indicarea termenelor de pregătire și de păstrare.


Prețurile/meniurile vor fi indicate detaliat pentru felurile de mîncare incluse în meniu și în conformitate cu propunerea prezentată. Livrarea bucatelor va fi făcută în baza bonului de casă. Barul situat în ospătărie va fi echipat cu o gamă de produse specifice pentru acesta, cu prețurile specificate pentru fiecare produs (salate, sandwich-uri, clătite, budinci, produse de cofetărie, produse lactate, băuturi răcoritoare, cafea, ceai etc.). Programul barului: luni-vineri 8.00-17.00, cu posibilitatea modificării conform orarului de lucru al Parlamentului. Programul de lucru al ospătăriei: 11.30-15.00.

De asemenea, este preconizat ca furnizorul de mîncăruri calde la ospătăria Parlamentului să aibă în dotare în mod obligatoriu: încăperi dotate cu tehnica modernă necesară, în conformitate cu cerințele procesului de pregătire și normelor sanitare-epidemiologice pentru prepararea bucatelor; personal calificat, care să dețină certificate medicale, în conformitate cu cerințele pentru acest domeniu de activitate. Uniforma și comportamentul personalului trebuie să corespundă standardelor de conduită și legislației în vigoare. De asemenea, este necesar ca furnizorul să aibă mașină dotată și utilată corespunzător pentru transportarea produselor alimentare și a bucatelor gătite în conformitate cu cerințele sanitare; posibilitatea de a asigura deservirea prin intermediul unei linii de autoservire.

Cerințe minime obligatorii pentru utilizatorii spațiilor închiriate în clădirea Parlamentului (conform contractului de închiriere a bunurilor imobiliare): să înceapă lucrările în spațiile închiriate după primirea tuturor permiselor; să mențină sediul în starea în care a fost primit în ziua închirierii; dacă este necesar, să efectueze reparații; să folosească încăperile conform destinației acestora, pentru a asigura condițiile optime pentru alimentarea deputaților și a personalului Secretariatului Parlamentului; să asigure respectarea standardelor sanitare și igienice în spațiile închiriate, să efectueze sistematic lucrările igienice necesare; să permită arendatorului să controleze modul în care este folosit spațiul, echipamentul și inventarul; să nu încalce activitățile desfășurate în incinta Parlamentului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?