X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Parlamentul se convoacă mîine în ședință

26 oct. 2017,, 12:00   Politică
6380 2

Biroul permanent al Parlamentului a aprobat ordinea de zi a ședințelor plenare pentru perioada 27 octombrie – 3 noiembrie, informează NOI.md.

Mîine, 27 octombrie, Parlamentul se va convoca în ședință plenară, la ora 10.00. Deputații vor dezbate modificarea și completarea Legii bugetului de stat pentru anul 2017, proiectul de lege pentru ratificarea Acordului în domeniul securității sociale dintre Republica Moldova și Republica Turcia, precum și proiectul de hotărîre cu privire la Raportul Avocatului Poporului privind respectarea drepturilor și libertăților omului în anul 2016, alte proiecte legislative.

Pe ordinea de zi de săptămîna viitoare figurează proiectele de lege privind organizarea și funcționarea Curții de Conturi, informarea consumatorului cu privire la produsele alimentare, modificarea Legii cu privire la sistemul de salarizare în sectorul bugetar.

De asemenea, Parlamentul urmează să ratifice Acordul dintre Republica Moldova și UE privind procedurile de securitate pentru schimbul și protecția informațiilor secretizate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?