Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Fructele moldovenești la cea mai importantă platformă expozițională

25 oct. 2017,, 17:22   Societate
5932 0

Zece producători și exportatori de fructe de pe ambele maluri ale Nistrului, membri ai Asociației Producătorilor de Fructe „Moldova Fruct” și Asociației „Dnestrovskii Fruct” participă, în perioada 25-29 octombrie, la târgul internațional pentru industria alimentară Indagra Food & Carnexpo care se desfășoară la București, România.

Evenimentul este considerat drept cea mai importantă platformă expozițională dedicată industriei alimentare.

„Unul dintre obiectivele Asociației Moldova Fruct este identificarea piețelor alternative pentru fructe. În acest sens, considerăm participarea la expozițiile internaționale o oportunitate de promovare a fructelor și de comunicare directă cu potențialii cumpărători. Indagra FooD este locul unde ne întîlnim cu reprezentanții rețelelor mari de comerț din România. Piața românească este una din cele mai importanțe piețe UE pentru produsele proaspete. Vorbim despre o piață cu cerințe înalte de calitate, dar, în același timp, despre o piață care nu necesită cheltuieli foarte mari pentru livrare”, menționează Iurie Fală, directorul executiv al APFM „Moldova Fruct”.

La expoziția din acest an, producătorii de pe ambele maluri propun cumpărătorilor de pe piața română o gamă largă de produse cum ar fi: mere, prune, pere, struguri, fructe uscate, conserve, nuci, țuică din prune, biscuiți, etc.
Pînă la finele anului, Moldova Fruct, planifică să participe, împreună cu membrii săi, la alte două expoziții internaționale: FoodFair (Estonia) și World of Perishables (Emiratele Arabe Unite).

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?