Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Voronin: Toată primăria trebuie „măturată”, nu doar Chirtoacă (VIDEO)

24 oct. 2017,, 14:10   Politică
6226 4

PCRM se pronunță ferm pentru demiterea primarului capitalei, Dorin Chirtoacă, și îi îndeamnă pe locuitori să participe activ la referendumul din 19 noiembrie, notează NOI.md.

Declarația a fost făcută astăzi de liderul comuniștilor, Vladimir Voronin.

„Mie mi-i oarecum să vorbesc atîtea cuvinte urîte despre acest primar general. Alegătorii oare nu au văzut încă din primii patru ani că el nu-i de nimic? Cu părere de rău, așa e cultura noastră politică în Moldova. Dar de trei ori să-l votezi pe acesta care nu știe nimic, nu e capabil de nimic?!”, a spus revoltat Voronin.

Politicianul a mai declarat că Dorin Chirtoacă și echipa sa trebuiau demult să-și dea demisia și să răspundă în fața legii pentru fărădelegile comise.

„El dacă ar fi măcar puțin normal la cap, ar trebui demult să-și dea demisia, să se uite în oglindă, să se vadă cine e și ce reprezintă, să facă o revizie - ce a făcut el în toți acești ani, cum a distrus Chișinăul. Nici acei care au bombardat Dresda în 1945 nu au distrus așa de tare orașul cum a făcut-o el cu Chișinăul. Trebuie măturată toată Primăria. Acesta e ”rasadnic”, e incubator de corupție, de mafie, de oameni pe care nu-i duce capul să facă nimic”, a conchis Voronin.




0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?