Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3995

Putin și Trump s-ar putea întîlni a treia oară în acest loc

24 oct. 2017,, 19:00   Externe
2172 0

Întrevederea președinților Rusiei și SUA, Vladimir Putin și Donald Trump, s-ar putea desfășura pe marginea summitului APEC (Asia-Pacific Economic Cooperation).

O declarație în acest sens a făcut pentru jurnaliști un reprezentant de rang înalt al Administrației SUA. Totodată, el a subliniat că încă nu există detalii despre întîlnirile bilaterale ale președintelui american de la Vietnam.

"Putem confirma întîlnirile bilaterale cu liderii care găzduiesc summit-ul. Nu sîntem pregătiți să anunțăm detalii despre alte întîlniri bilaterale și multilaterale, la care va participa președintele", a spus oficialul.

Anterior, secretarul de presă al președintelui Rusiei, Dmitri Peskov, a declarat că Putin intenționează să participe la summitul APEC. Evenimentul se va desfășura în orașul Danang din Vietnam, în zilele de 10 și 11 noiembrie.


Potrivit comunicatului anterior al Ministerului Afacerilor Externe al Rusiei, pe marginea summitului, poate avea loc întîlnirea dintre șeful ministerului de resort Serghei Lavrov și secretarul de stat al SUA Rex Tillerson.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?