X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3993

Grigore Petrenco ”a luat Berlinul”

19 oct. 2017,, 09:31   Politică
4146 2

Liderul Partidului „Casa Noastră-Moldova”, Grigore Petrenco, politician din opoziție care a părăsit în secret în luna august Republica Moldova, a primit azil politic în Germania. Despre aceasta a declarat politicianul pentru NM, citat de NOI.md.

Potrivit lui Petrenco, autoritățile germane, pe 18 octombrie, l-au notificat oficial cu privire la acordarea azilului politic.

„În documentul pe care l-am primit se confirmă faptul persecuției politice. În decizie se spune că azilul politic se acordă în legătură cu faptul că sînt persecutat în patria mea ", a declarat pentru NM Grigore Petrenco.

Despre faptul că fostul deputat Grigore Petrenco a plecat în secret din Moldova i-a comunicat portalului newsmaker.md unul dintre diplomaţii europeni. Potrivit spuselor lui, Petrenco a plecat în Germania.

Sursa a făcut legătură cu politicianul, care a confirmat această informaţie. Grigore Petrenco a relatat că se află în Germania, unde s-a retras luna trecută. „Mă aflu în Germania de la finele lunii august. Nu vreau să dezvălui cum concret am plecat, dar în Germania am intrat pe bază legală”, a spus Petrenco în interviul pentru newsmaker.md.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?