X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Demisie la Guvern

18 oct. 2017,, 15:10   Politică
5744 1

Directorul Agenției Naționale pentru Reglementare în Comunicații Electronice și Tehnologia Informației (ANRCETI), Grigore Varanița, și-a depus astăzi demisia, informează NOI.md.

Cererea de demisie survine după ce săptămîna trecută premierul Pavel Filip a semnalat probleme serioase în activitatea regulatorului, acuzîndu-l de înțelegeri de cartel cu operatorii de telefonie mobilă.

Premierul s-a arătat nemulțumit de răspunsul primit din partea ANRCETI pe marginea neregulilor semnalate. El a calificat drept minciuni informația prezentată și a cerut inițierea unui anchete de serviciu în acest caz, cu tragerea la răspundere a persoanelor responsabile.

„Demisia directorului nu rezolvă nimic. Să formați o comisie de anchetă și să vedeți pe ce s-au bazat funcționarii care au scris acest răspuns. Să scrieți minciuni nu face față unei agenții. Am spus și data trecută: nu stați comod în fotoliul de la Agenție. Personal pot să vă arăt drumurile pe care cade rețeaua. Ori vă apucați de treabă, ori plecați”, a comentat Filip.

În cadrul ședinței de săptămîna trecută, Filip a criticat dur activitatea ANRCETI, precizînd că s-a confruntat personal cu situații cînd a căzut rețeaua de telefonie mobilă.


Menționăm că Grigore Varanița a fost numit în funcția de director al ANRCETI în 2013.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?