X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Polestar prezintă primul său model Polestar 1 cu 600 c.p.

17 oct. 2017,, 19:39   Ştiri Auto
2223 0

Polestar, brandul automobilelor sportive Volvo Car Group, anunță că pe viitor va exista ca brand de sine stătător al electromobilelor sportive. Polestar a confirmat planurile de a produce primele trei modele, existența capacităților de producere noi, create expres în China, dar și promovarea pe piață a produselor adresate clienților, care vor stabili un nou nivel în industria automobilelor sportive.

Concomitent, Polestar a prezentat primul său modelPolestar 1 de 600 c.p., care va coborî de pe conveier în a. 2019 . Propria bază tehnică, sporirea eficienței producerii în carul colaborării cu Volvo Car Group îi permit luiPolestar să forțeze procesele de proiectare, elaborare și confecționare a automobilelor— pionierii pieței pentru un asemenea ciclu au nevoie de mult mai mult timp.

«Polestar 1 va fi primul, care se va lăuda cunoul logo pe capotă, — spune directorul generalPolestar, Tomas Ingenlat. — Un Grand Turismo minunat,înfățișarea căruia ascundetehnologii uimitoare, — un start perfect pentru un nou brand. Din punctul nostru de vedere,pe viitor toate mașinile vor fi echipate cumotoare electrice— Polestar trebuie să devinăun brand de sine stătător al electromobilelor sportive ».

Polestar 1 dă tonul tuturor viitoarelor modele ale brandului.Polestar 1 — un cupeu grand turismocu două uși, formula de locuri2+2 , motor hibridElectric Performance Hybrid, în esență – un electromobil cu susținerea motorului cu ardere internă.Doar cu energie electrică,el poate parcurge150 km — mai mult ce orice alt hibrid de pe piață. Cu 600 c.p. și un cuplu motor de 1000 Нм, Polestar 1 lesne intră pe segmentul automobilelor sportive.

Polestar 1 se bazează pe arhitectura platformei scalabile(SPA) Volvo, însă cca 50% este un automobil total nou, elaborat de inginerii Polestar. Caracteristicile dinamice și de conducere mai bune suntrezultatul implementării ului șir de tehnologii avansate, care au un singur scop — obținerea în final a unui automobil pentru șofer.Polestar 1 este prima, în lume,mașină echipată cu tehnologia total nouăa suspensiei electronice controlate în permanențăÖhlins (CESi). Caroseria de carbon a permis reducerea masei automobilului,cu 45% a sporit rigiditatea lui torsională, a fost coborît și centrul de greutate al întregii construcții.Polestar 1 are în spate un dublu drive electric, care permitecontrolul asupra cuplului motor. În rezultat, fiecărei roți i se transmiteaccelerarea necesară, și astfel este menținută aderențamaximă cu drumul și automobilul se comportă excelent la curbe.

Polestar 1 va fi asamblat conform ultimului cuvînt al tehnicii la Centrul de producerePolestar din Chengdu, China. Centrul se edifică expres în acest scop, construcția se fa finaliza las mijlocula. 2018.

Pe viitor Polestar va devia de la schema tradițională de proprietate asupra automobilelor. 100% din mașinile brandului vor fi comandate on-line și oferite conform principiului abonării de 2-3 ani.Lipsa depozitului, principiul de abonare”totul este inclus” vor fi completate de servicii ca livrarea mărfurilor la mașină șiposibilitatea de a schimba automobilul în limitele gamei de modele Volvo și Polestar, — totul e inclus în plata lunară.

Abonarea cu tarif fixpresupune, că deținerea unui Polestar va fi maxim simplă și plăcută.Tehnologiade acces în automobil prin intermediul telefonului mobil(Phone-As-Key) va permite transmiterea cheii virtualeunor terțe persoane și accesarea unui șir de servicii -concierge.Grija principală a șoferului de acum încolo va fi doar satisfacția șofatului.

Toate modelele ulterioare Polestar vor fi echipate cu motoare electrice în totalitate. ProducereaPolestar 2 va începe spre finele a. 2019 — pentru Volvo Car Group va fi primul electromobil cu surse de alimentare de la baterie. Polestar 2 va avea dimensiuni medii și un volum de producere mai mare ca în cazul Polestar 1; sarcina lui este să concureze cu Tesla Model 3. Gama inițială a automobilelorPolestar va finaliza cu crossoverul electric Polestar 3, care va fi întruchipareamaxim strălucită și tehnologică a electromobilelor dinamice moderne.

Alegerea configurațieiși comandarea on-line a automobiluluiva fi posibilă prin aplicație sau pe site-ul Polestar. Și deoarece Polestar recunoaște, că pentru cumpărător este important contactul nemijlocit cu brandul, cu timpul rețeaua centrelor Polestar Space se va extinde în toată lumea. CentrelePolestar Space vor deveni structuri de sine stătătoare, ce nu vor fi incluse în sistemul existent de saloane Volvo.

Primirea comenzilor pentru Polestar 1 începe la17 octombrie, 2017 .

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?