Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

S-a răzbunat pe fostul iubit parcîndu-i bolidul în piscină

17 oct. 2017,, 00:00   Externe
3752 1

O tînără care a fost părăsită de iubitul ei bancher s-a răzunat pe acesta într-un fel care ar putea fi considerat cam… extrem. Femeia i-a parcat bolidul acestuia în piscină, relatează The Telegraph.

Bărbatul care este bancher în Bahamar a povestit cum s-a întîmplat totul. El s-a despărțit de iubita sa, un model din Rusia, după ce aceasta i-a cerut 50.000 de dolari pentru a-și face propria afacere. „I-am spus: ‘Știi ceva? Ai dat de tipul greșit. Dacă vrei un tip care să-ți dea bani fără să faci nimic, nu sînt eu ăla'”, a povestit Guy Gentile.

Девушка утопила в бассейне «Мерседес» своего бывшего возлюбленного

Kristina Kuchma nu a avut o reacție prea bună. Ea i-a aruncat acestuia ceaiul fierbinte în față. Ulterior, ea i-a scufundat mașina în piscină.

Девушка утопила в бассейне «Мерседес» своего бывшего возлюбленного


„Mi-ai spus că o să mă ajuți să-mi facă propria afacere. Au fost cuvintele tale! Acum vrei să fii investitor? Ei bine, am o surpriză pentru tine în grădină, începe cu ideea aia de investiție mai întîi”, ar fi scris tînăra în mesaj.

Cînd a ajuns acasă, bancherul a descoperit că mașina sa era … în piscină. Bărbatul a povestit că a durat mai bine de patru ore ca mașina să fie scoasă din piscină. În urma incidentului, el a depus o plîngere la poliție. „Am iubit-o și m-aș fi însurat cu ea, însă a mers prea departe”, a spus el.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?