Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Ce a făcut un bărbat pentru a obține permisul de conducere

12 oct. 2017,, 18:30   Societate
3904 2

Un bărbat care a primit califictivul ”respins” la examenul auto a dat în judecată Întreprinderea de Stat ”CRIS Registru” (în prezent, Agenția Servicii Publice), solicitînd recunoașterea unui drept pretins.

În instanță, acesta a cerut modificarea calificativului din ”respins” în ”admis ” și obținerea permisului de conducere.

În motivare, reclamantul a indicat că a susținut proba teoretică și, ulterior, proba practică de conducere a autovehiculului în poligon. La proba practică de conducere pe traseu, reclamantul a fost respins. Acesta consideră că acel calificativ a fost aplicat greșit de către examinator. Și asta pentru că situația rutieră ce a generat aplicarea calificativului ”respins” a fost în urma reacției examinatorului.

Reclamantul, în calitate de examinat, a fost respins după ce a intrat pe contrasens, urmare a manevrei emoționante a examinatorului prin aplicarea frînei extreme. Acesta ar fi frînat brusc din cauza unui alt conducător implicat în trafic.

Bărbatul a contestat calificativul, însă i-a fost respinsă contestația și au fost ignorate probele video.


Instanța de fond a repins cererea reclamantului. Bărbatul a depus apel, iar Curtea de Apel a admis solicitarea lui. Cauza a fost remisă spre rejudecare în instanța de fond.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?