Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Referendumul anti-Chirtoacă: primii participanți s-au înregistrat în cursă

12 oct. 2017,, 12:40   Politică
5099 5

Reprezentanții PSRM au depus astăzi documentele de înregistrare în calitate de participant la campania electorală a Referendumului de demitere a lui Dorin Chirtoacă, informează NOI.md.

Pachetul de documente necesare a fost depus la Consiliului electoral de circumscripție din Chișinău de către deputatul Vasile Bolea. În cel mult trei zile, Partidul Socialiștilor urmează să fie înregistrat ca participant electoral. Din acel moment, PSRM va putea începe oficial campania electorală.

Referendumul privind revocarea lui Dorin Chirtoacă din funcția de primar general al municipiului va avea loc la 19 noiembrie curent.

Grupul de inițiativă privind organizarea referendumului a prezentat peste 5000 de pagini de încălcări documentate ale lui Dorin Chirtoacă și celor din anturajul lui numai în ultimii ani.

Menționăm că anterior Comisia Electorală Centrală (CEC) a stabilit plafonul mijloacelor financiare ce pot fi cheltuite de participanți pentru desfășurarea agitației electorale, în favoarea sau contra demiterii primarului capitalei. Plafonul a fost stabilit în mărime de 16,5 milioane de lei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?