Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

„Viorica Cosmetic” și-a surprins clienții la Ziua Națională a Vinului (VIDEO) ©

9 oct. 2017,, 12:10   Societate
6435 0

Din struguri se face nu doar vin bun, ci și o gamă largă de produse de frumusețe. O demonstrează cel mai mare producător de cosmetice din țară – „Viorica Cosmetic”.

Compania nu a ratat ocazia de a-și surprinde clienții cu cele mai noi produse în cadrul celui mai așteptat eveniment al toamnei – Ziua Națională a Vinului.

„Noi vrem să vă prezentăm seria nouă «Viorica Grapes», care are la bază uleiuri din sîmburi de struguri și extract din frunze de viță de vie, care sînt sută la sută moldovenești. Ingredientele au proprietăți antioxidante foarte puternice și sînt foarte bogate în minerale, magneziu și calciu. La această linie s-a lucrat mai bine de 3 ani, fiind implicați peste 20 de specialiști. Produsele sînt testate și certificate conform standardelor europene. Avem pentru clienții noștri gama îngrijire păr, ten, corp”, a menționat Ana-Maria Lopatenco Grossu, brand manager în cadrul Companiei „Viorica Cosmetic”.

Vizitatorii, dar și clienții fideli ai „Viorica Cosmetic” au testat noile produse pe bază de struguri și s-au convins că acestea pot face cu ușurință concurență oricăror mărci internaționale. Unii dintre ei au mărturisit:

„Mi-am luat un balsam cu cheratină și am observat că părul este mai strălucitor."

„Mi-am cumpărat un set din struguri grape.”

„Soția mea, de cîțiva ani, folosește parfumuri Viorica.”

„Este un produs autohton și apreciez asta. În plus, și prețul este accesibil.”

„Acum mi-am luat o mască pentru păr.”

În ultimii 4 ani fabrica a fost modernizată. S-au investit 7 milioane de euro în utilaje moderne, dar și în noile tehnologii de producere. Totodată, au fost create noi serii de cosmetică, păstrînd la bază ingrediente naturale. Produsele „Viorica Cosmetic” sînt apreciate și la nivel internațional.

Ana-Maria Lopatenco Grossu a mai relatat că deja a fost lansat exportul în Romania.

Noua serie de produse „Viorica Grapes” poate fi găsită în toate magazinele „Viorica Cosmetic” din țară.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?