Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Ținuta soției lui Trump le-a părut multora "prea vulgară" (VIDEO)

9 oct. 2017,, 23:00   Externe
3911 0

Am putea spune că aceasta este cea mai senzuală ținută abordată de Melania Trump (47 de ani) pînă acum, în calitatea ei de Primă Doamnă.

Cea purtată cu ocazia unui eveniment din cadrul lunii moștenirii spaniole, care a avut loc vinerea trecută la Casa Albă și acolo unde Melania a apărut alături de Donald Trump.

Ei bine, Prima Doamnă a ținut să omagieze cu ținuta ei cultura spaniolă, purtînd o fustă inspirată din portul național al acestei țări, în stil flamenco, mai exact, și de un roșu aprins.

Maleta albă cu care a completat Melania ținuta ei a fost, însă, cea care a atras atenția, deoarece a pus în evidență bustul generos al acesteia, despre care se zvonește că a fost mărit chirurgical.


Mai mult, acest pulover subțire și mulat, în stilul anilor ’40 și ’50, a lăsat să se vadă mai mult decît trebuia din bustul prezidențial, și anume forma sfârcurilor Melaniei.

Per total, n-a fost chiar cea mai reușită ținută adoptată de Melania Trump, în condițiile în care Prima Doamnă reușește să afișeze de cele mai multe ori un look glamouros și corect. Mai mult, machiajul foarte intens și bronzant o îmbătrînește, parcă, și mai mult.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?