X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Bătălie strînsă pentru fotoliul de secretar general de stat la ministere

4 oct. 2017,, 10:50   Politică
5662 2

44 de candidați au fost admiși la concursul pentru ocuparea funcțiilor de secretar general de stat în cadrul ministerelor, informează NOI.md.

Astfel, cei 44 de candidați urmează să susțină proba interviului. Dintre aceștia, patru au depus dosarele pentru funcția de secretar general de stat la Ministerul Economiei și Infrastructurii; 3 - la Ministerul Finanțelor; 2 candidați - la Ministerul Justiției; 2 - la Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene; 5 - la Ministerul Afacerilor Interne; 10 - la Ministerul Apărării; 2 - la Ministerul Educației, Culturii și Cercetării; 7 - la Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale; 9 - la Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului.

Interviurile vor fi organizate în perioada 16-17 octombrie. Totodată, concursul pentru ocuparea funcțiilor de secretar general adjunct al Guvernului a fost prelungit pînă la 16 octombrie.

Menționăm că, în urma adoptării reformei Guvernului, funcțiile de viceminiștri în cadrul ministerelor au fost excluse, iar în locul lor au fost introduse cele de secretari generali de stat.

Lista candidaților poate fi văzută mai jos.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?