X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Obama, emoționat pînă la lacrimi

28 sep. 2017,, 23:00   Externe
1369 0

Fostul președinte american Barack Obama a mărturisit că a fost emoționat pînă la lacrimi cînd a lăsat-o pe fiica sa Malia la facultate.

El a avut grijă să nu se observe cît de marcat a fost de acest moment, relatează ziarul spaniol ABC.

"Chirurgie pe cod deschis"... Prin aceste cuvinte a definit Barack Obama senzația pe care a simțit-o cînd a fost nevoit să o lase pe fiica sa Malia în campusul Universității Harvard.

În cadrul unei invitații din partea fundației de golf și tenis "Beau Biden Wilmington Country Club" din Delaware, fostul președinte a spus că s-a emoționat pînă la lacrimi când el și soția sa Michelle Obama au dus-o pe fiica lor în Massachusetts.


Obama a mărturisit, pe de altă parte, că "este mîndru de faptul că nu a plîns de față cu fiica sa", deși "la întoarcere agenții de la Secret Service se uitau la mine și se făceau că nu-mi văd lacrimile".

Malia a început pe 30 august cursurile la Harvard după ce și-a luat un an sabatic.

Tînăra de 19 ani și-a petrecut anul călătorind și făcînd practică la studioul de film Weinstein Company. Nu este clar ce va studia Malia, dar în trecut ea a lucrat pe platoul serialului HBO "Girls" și ca asistent de producție la serialul SF "Extant".

"La sfîrșitul vieții, lucrurile pe care ni le amintim sunt bucuria pe care copiii au adus-o în viața noastră", a încheiat gînditor Obama.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?