X 
Transnistria stiri: 1394
Eurovision stiri: 502

Vitalie Damaşcan a semnat contract cu FC Torino

18 ian. 2018,, 16:30   Sport
5228 0

Este oficial. După Artur Ioniță, un alt fotbalist moldovean va evolua în Serie A. Vitalie Damașcan a semnat un contract pe 3 ani și jumătate cu FC Torino.

După ce a trecut cu brio testul medical, atacantul Vitalie Damașcan a semnat contractul cu FC Torino, însă fotbalistul va evolua sub formă de împrumut la Sheriff Tiraspol în următorul sezon.

Ulterior, Damascan se va alătura „taurilor” în sezonul 2018-2019. Tînărul jucător a atras atenția echipei italiene după ce a avut o evoluție superbă pentru „viespi” în stagiunea precedentă. În 32 de meciuri, Damașcan a înscris 18 goluri.

Va fi o premieră pentru fotbalul moldovenesc, cînd doi jucători moldoveni vor fi adversari în Serie A, pentru că Artur Ioniță este legitimat la Cagliari. La Torino, Vitalie Damașcan va avea printre colegi jucători cu nume, precum Andrea Belotti, Iago Falque, Adem Ljajic sau Mbaye Niang.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?