Transnistria stiri: 1395
Eurovision stiri: 502

Ronaldo, plin de sînge. Reacţia memorabilă cînd şi-a văzut faţa

21 ian. 2018,, 22:44   Sport
3740 0

Elevii lui Zinedine Zidane au făcut spectacol pe ”Santiago Bernabeu”, deși startul de meci a fost unul de coșmar pentru ”galactici”.

După ce au fost conduși, madrilenii au apăsat la maximum pedala de accelerație și au marcat de cîte ori au dorit. Printre marcatorii serii s-a numărat și Cristiano Ronaldo, care a izbutit o ”dublă”. Al doilea gol marcat de ”Balonul de Aur”, din minutul 84 s-a soldat și cu ceva sînge.

Starul portughez a trimis cu capul, din interiorul careului, deși era strîns flancat de Schar, după o centare a lui Vasquez. În momentul în care a deviat mingea, Ronaldo a fost lovit involuntar cu gheata în arcadă de către jucătorul lui Deportivo. Golul a fost validat, dar portughezul nu s-a putut bucura din cauza faptului că fața i s-a umplut de sînge. După ce a primit îngrijiri medicale, Ronaldo a plecat direct la vestiare. Pe drum, Cristiano care era însoțit de doctor, i-a cerut acestuia să-i dea telefonul mobil pentru a vedea mai bine cît de gravă este accidentarea. După ce a observat rana, Ronaldo a dat din cap dezamăgit, după care și-a continuat drumul spre cabine.

0
0
1
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?