Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Ronaldo, ademenit de Real cu un salariu colosal

3 feb. 2018,, 17:15   Sport
3291 0

Clubul spaniol de fotbal Real Madrid se pregăteşte să îi mărească salariu lui Cristiano Ronaldo, atacantul portughez urmînd să încaseze 30 milioane de euro pe an, începînd din sezonul viitor, anunţă presa iberică.

Potrivit cotidianului ABC, oficialii lui Real vor să-l convingă pe starul lusitan să rămînă pe Santiago Bernabeu, oferindu-i o creştere salarială de 9 milioane euro pe sezon, după ce Ronaldo a lăsat să se înţeleagă că este nemulţumit de faptul că, deşi este deţinătorul Balonului de Aur, cîştigă mult mai puţin decît argentinianul Lionel Messi (FC Barcelona) sau brazilianul Neymar (PSG), celelalte două mari vedete ale fotbalului mondial.

Pe de altă parte, decizia de a-i mări salariul portughezului este şi o dovadă a încrederii totale pe care Real Madrid o are în Cristiano Ronaldo, cel mai bun marcator din istoria acestui club, cu 413 goluri înscrise în 404 meciuri disputate în toate competiţiile, de la sosirea sa pe Santiago Bernabeu, în vara anului 2009, dar care traversează în prezent o perioadă mai puţin fastă din punctul de vedere sportiv.

Antrenorul lui Real, francezul Zinedine Zidane, îşi exprimase recent convingerea că portughezul îşi va continua cariera la echipa madrilenă. "Sper ca Ronaldo să se retragă de la Real Madrid. Nu îmi imaginez un Real fără Cristiano", a declarat fostul căpitan al naţionalei Franţei, care s-a retras la rîndul său ca jucător de la Real, în 2006.

"Şi apoi, unde să pleci de aici? Indiferent la ce club te-ai transfera, ar fi un pas înapoi, pentru că ceea ce ai realizat la Real Madrid ar fi imposibil de repetat în altă parte", a adăugat Zidane.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?