X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Ghenadii Anpilogov: "Boxerii străini se pregătesc în Moldova pentru turneele mari"

17 sep. 2022,, 09:15   Sport
2749 0

Boxerii străini vin tot mai des în Moldova pentru a se pregăti pentru marele turnee și pentru a se antrena împreună cu sportivii moldoveni în clubul "Team first boxing" din Chișinău, studiind mai profund boxul.

Despre acest lucru a declarat antrenorul profesionist de box, Ghenadii Anpilogov.

El a menționat că, în special, în sala clubului "Team first boxing" se antrenează în prezent sportivii moldoveni și sportivii din Olanda. Sportivii moldoveni se pregătesc pentru Turneul din România, care va avea loc pe 1 octombrie, iar olandezii se pregătesc pentru un turneu foarte mare, care va avea loc la Rotterdam pe 12 octombrie.

"Am combinat procesul de antrenamente. Rezultatul este foarte bun. Care este nivelul nostru de pregătire? Despre acest lucru vorbesc rezultatele din ring. Sportivii cîștigă. Alți sportivi văd acest lucru, există o rezonanță, și vin alți sportivi din alte țări care doresc să se antreneze în această sală. Le doresc boxerilor noștri să se perfecționeze și să obțină o educație în disciplina boxului", a subliniat Ghenadii Anpilogov.

La rîndul său, sportiva Adriana Friniuc din Moldova a spus că mulți i-au recomandat acest club "Team first boxing".


"Am înțeles că Ghenadii Anpilogov este un antrenor profesionist foarte bun, m-am fost convins de acest lucru de la primele ore de antrenamente. Sînt sigură că voi cîștiga următorul campionat datorită lui. El insuflă psihologia de cîștigător, iar acest lucru ne bucură foarte mult. O atenție deosebită este acordată psihologiei, el are un nivel profesional înalt. Trebuie să ai încredere în tine, să-ți stabilești un obiectiv și să mergi cu încredere înainte pentru a-l atinge, indiferent de situație", a remarcat sportiva.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?