X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Focar de COVID-19 la un club de fotbal

2 iun. 2020,, 20:04   Sport
2477 0

Clubul Vasco da Gama este unul dintre cele mai afectate de pandemia de coronavirus, 16 jucători ai brazilienilor fiind testați pozitiv cu COVID-19.

Anunțul a fost făcut chiar de club, care a precizat că 16 dintre cei 43 de jucători testați au fost izolați. Alți trei dintre aceștia s-au vindecat, scrie The Independent, transmite digisport.ro.

"Faptul că identificăm infecțiile din jurul sportivilor atît de repede ne arată că acționăm corect. Prin izolare reușim să stopăm răspîndirea virusului", se arată în comunicatul brazilienilor.

Jucătorii din Rio de Janeiro au de astăzi posibilitatea să se antreneze individual, însă fără a intra în contact cu coechipierii.

În lotul sud-americanilor se află cîțiva jucători importanți, care au evoluat în Europa, precum Leandro Castan, fost fundaș la AS Roma, sau Fredy Guarin, care a jucat pentru Inter și Porto.


În sezonul precedent, Vasco da Gama a încheiat pe locul 12, însă clubul din Rio de Janeiro are patru titluri de campioană a Braziliei în palmares, ultimul fiind cucerit în sezonul 1999/2000.

Sezonul fotbalistic din Brazilia a fost suspendat la mijlocul lunii martie, din cauza pandemiei de coronavirus.

Brazilia a devenit una dintre țările cele mai afectate de noul coronavirus, pînă acum fiind raportate 514.992 de cazuri de îmbolnăviri și 29.341 de decese.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?