X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3993

Directorul general al FC Zimbru a demisionat

23 oct. 2018,, 16:40   Sport
3696 0

Directorul general al clubului de fotbal Zimbru, Sevastian Botnari, şi-a dat demisia. Despre aceasta anunţă chiar el prin intermediul unui mesaj plasat pe o reţea de socializare, comunică Noi.md.

Botnari nu spune clar din ce motive pleacă de la şefia FC Zimbru, menţionînd doar că perioada petrecută aici a fost una de mare succes.

"Perioada petrecută alături de familia ZIMBRU, a fost una oportună în evaluarea potențialului fotbalistic autohton, în particular referindu-mă la valoarea semnificativă al fotbalistului moldovean. Din alt punct de vedere, a fost o perioadă dificilă, o perioadă cu provocări. ZIMBRU continuă a fi cel mai mare furnizor al tinerilor talente, transferând anul acesta 3 fotbaliști (Ion Nicolaescu, Emil Tâmbur și Iurie Iovu) în campionate mult mai cotate decât cel moldovenesc", a scris Sevastian Botnari.

În final, fostul director al Zimbru declară că "a venit momentul oportun pentru o nouă provocare, o nouă activitate" şi speră ca "viitorul Director General al clubului să continue politica similară de încredere oferită tinerilor fotbaliști din Academie".

Sevastian Botnari a fost numit în funcţia de director general al FC Zimbru în august 2017.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?