X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Cristiano Ronaldo a marcat primele goluri in Serie A pentru Juventus

16 sep. 2018,, 19:03   Sport
2918 0

Starul portughez Cristiano Ronaldo a spart in sfarsit gheata la Juventus Torino, marcand duminica primele sale goluri in Serie A, in fata celor de la Sassuolo.

Dupa trei meciuri la rand cu multe ghinioane, Ronaldo a bifat in fine primul sau gol la Juve, in minutul 50 al intalnirii cu Sassuolo, gol marcat dupa un corner, cu poarta goala, dupa o gafa teribila a unui fundas al defensivei oaspete, dupa cum puteti vedea in imagini VIDEO pe acest link.

Si nu la mult timp dupa prima reusita a venit si cea de-a doua, in minutul 65, gol dupa un contraatac de manual al lui Juve, pasa decisiva venind de la Emre Can, fosta vedeta a lui Liverpool. De asemenea, si golul 2 il puteti urmari pe linkul de mai sus.

Juventus o conduce la aceasta ora pe Sassuolo in etapa cu numarul 4 din Serie A, scor 2-0, fiind singura echipa cu 4 victorii din 4 meciuri, daca s-ar pastra acest scor.

Pentru torinezi ar urma apoi si prima intalnire din Champions League, miercuri de la ora 22 in deplasare la Valencia, in grupa H.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?