X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Cînd Robert Lewandowski ar putea semna cu Real Madrid

7 feb. 2018,, 20:02   Sport
4735 0

Robert Lewandowski şi-a manifestat dorinţa de a juca pentru Real Madrid, iar impresarul său a luat deja legătura cu oficialii de pe Santiago Bernabeu.

Atacantul este o mai veche ţintă a lui Florentino Perez, iar Marca anunţă că vîrful polonez este aproape de a-şi îndeplini visul.

Real Madrid trece printr-o perioadă neagră a existenţei, iar Florentino Perez caută soluţii pentru a reîmprospăta echipa şi atmosfera din vestiar. "Dubla" cu PSG din Liga Campionilor este la doar cîteva zile distanţă, iar elevii lui Zinedine Zidane nu se regăsesc, iar Perez este în continuare în căutarea de jucători care să ajute la realizarea refresh-ului dorit.

Sursa citată susţine că impresarul lui Lewandowski, Cezary Kucharski, este un agent aflat în bune relaţii cu Real Madrid, iar gestul său ar fi după ce jucătorul l-ar fi anunţat că este gata de o nouă provocare, după 4 ani petrecuţi la Bayern Munchen. Mai mult, impresarul ar fi anunţat că "Lewa" e pe cale să semneze ultimul mare contract al carierei, însă fără să precizeze care este destinaţia clientului său.

Polonezul a ajuns iber de contract la Bayern Munchen, în 2014. Înainte să semneze cu bavarezii, pe cînd era încă jucătorul Borussiei Dortmund, s-a întîlnit de două ori cu emisari trimişi de Real Madrid, însă nu au putut ajunge la un acord. Polonezul a negociat şi în 2016 cu madrilenii, însă tot fără succes.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?