X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

REŢETA ZILEI: Cartofi prăjiţi cu ceapă

17 noi. 2019,, 18:00   Societate
2523 0

Mod de preparare:

Cartofii spălaţi şi curăţaţi se taie fidea sau rondele şi se prăjesc în ulei pînă se rumenesc. Apoi se amestecă, se sărează, se adaugă piper. Se înăbușă pînă sunt gata la cuptor sau la aragaz la foc încet. Ceapa mărunţită şi prăjită cu unt se adaugă la urmă.

Cartofii se servesc presăraţi cu ceapă verde tăiată.

Ingrediente:

10-12 cartofi,

3 cepe,

4 linguri ulei,

sare,

piper negru măcinat,

5 cepe verzi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?