Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Fenomenul corupţiei văzut prin ochii elevilor şi studenţilor (VIDEO/FOTO)

17 ian. 2018,, 17:01   Societate
3394 0

Astăzi, 17 ianuarie, a fost inaugurată expoziția de desen „Talentul nu ia mită. Integritatea în imagini”, la care au participat zeci de elevi şi studenţi din mai multe instituții de învățămînt cu profil de arte plastice din țară, notează NOI.md.

Desenele prezentate la expoziţie sînt, de fapt, cele mai bune lucrări participante la concursul de desen desfășurat recent sub egida CNA şi au fost evaluate de o comisie formată din reprezentanți ai CNA, parteneri de dezvoltare și mediul artistic, iar cîștigătorii concursului au fost deja premiați cu cîte o tabletă grafică, lucrările acestora fiind incluse în „Calendarul integrității - 2018”.

Studenţii şi elevii spun că au auzit de acest concurs de la profesori, iar prin desenele lor au vrut să demonstreze că nu toate probleme se rezolvă prin mită, pentru că, mai devreme sau mai tîrziu, totul iese la iveală.

De precizat că expoziția este parte a Campaniei de sensibilizare și informare publică „Integritatea este Libertate", al cărei obiectiv este cultivarea integrității și climatului zero toleranță la corupție în Republica Moldova.

Evenimentul este organizat cu sprijinul financiar al Ministerului Afacerilor Externe al Norvegiei, în cadrul proiectului „Consolidarea funcțiilor de prevenire și analiză a CNA”, implementat de PNUD Moldova.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?