X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

1400 kg de pește viu, confiscat şi nimicit de forţele de ordine (VIDEO)

12 feb. 2018,, 12:40   Societate
3661 0

Peşte viu fără acte de provenienţă! Asta au găsit în adiacentul Pieţei Centrale ofiţerii de investigare a fraudelor economice ai sectorului Centru din cadrul Direcţiei de poliţie a mun. Chişinău.

La fața locului forțele de ordine au constatat că un grup de persoane, avînd o înțelegere prealabilă, au organizat o schemă ilegală de introducere pe teritoriul Republicii Moldova din Ucraina, prin regiunea Transnistreană, a unui lot de pește viu Caras.

Aceştia nu au putut prezenta toate actele necesare privind originea și calitaea peștelui viu, precum și alte documente ce ar permite desfășurarea genului dat de activitate, încercînd să se eschiveze de forțele de ordine, abandonînd mijlocul de transport.

În acest context, poliţiştii au reținut și ridicat mijlocul de transport în care se afla un lot de 1400 kg de pește viu. Astfel, conform deciziei specialiștilor Direcției Municipale pentru Siguranța Alimentelor, peștele nu poate fi acceptat pentru consumul uman. Ca urmare, lotul de marfă ridicat a fost transportat la întreprinderea specializată și nimicit.

Respectiv, contravenientului i-a fost întocmit proces-verbal și aplicată sancțiune sub formă de amendă în sumă de 4500 de lei.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?