Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3987

Va fi înlocuită Viorica Dumbrăveanu la conducerea Ministerului Sănătății? Răspunsul lui Dodon

10 iul. 2020,, 10:15   Politică
3725 4

Președintele Igor Dodon a fost întrebat de reprezentanții presei dacă Viorica Dumbrăveanu va fi înlocuită la șefia Ministerului Sănătății, în cazul resetării coaliției de guvernare.

Oficialul a declarat că despre resetarea coaliției nu se discută, cu atît mai mult nu s-a pus problema schimbării ministrului. Potrivit lui, Viorica Dumbrăveanu a gestionat foarte bine criza din domeniul sănătății și merită

"Am spus și anterior, consider că dna Dumbrăveanu face față acestei stiuația complicate, a demonstrat că avem un profesioniat în fruntea Ministerului Sănătății. În genere discutăm, cel mai probabil o să înaintez la o distincție de stat - Gloria Muncii", a declarat el.

Demnitarul a remarcat că situația epidemiologică nu este atît de gravă, comparativ cu săptămînile precedente, iar acest lucru se datorează modului profesionist în care a fost gestionată criza.

"În ultimele zile, numărul de cazuri zilnice s-a redus practic de două, ori, cînd în majoritatea țărilor din lume și chiar țări vecine se atestă antirecorduri. În Moldova acest vîrf l-am trecut și mergem în scădere, este și datorită strategiei corecte a Ministerului", a comentat Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?