X 
Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3986

Un singur candidat admis pentru funcția de secretar general al Ministerului Justiției

22 oct. 2019,, 17:21   Politică
3029 0

În urma concursului repetat pentru ocuparea funcției de secretar general al Ministerului Justiției, un singur candidat a fost admis la următoarea probă.

Este vorba despre Violeta Melnic. Aceasta s-a înscris și în concursul organizat anterior de autorități, însă a fost exclusă din competiție în urma analizei CV-ului.

Violeta Melnic este Doctor în drept și are 13 ani de experiență în domeniul juridic. În prezent este șef al Direcției reprezentare din cadrul Comisiei Naționale a Pieței Financiare. Anterior, a fost funcționar la Ministerul Justiției- cea mai înaltă funcție fiind cea de șef adjunct al Direcției generale Agent guvernamental. De asemenea, Violeta Melnic a activat ca procuror.

Autoritățile au anunțat, însă, că din cauza admiterii unui singur candidat în competiție, perioada concursului a fost extinsă. Astfel, persoanele care vor să ajungă secretar general al Ministerului Justiției pot depune dosarul pînă în data de 1 noiembrie, ora 17.00.

Amintim că la concursul organizat anterior pentru această funcție s-au înscris cinci candidați: Sergiu Balaur, Constantin Bragoi, Mihail Malasevschi, Violeta Melnic și Dinu Vataman. Aceștia au fost considerați, însă, de comisie ca fiind insuficienți de buni pentru această funcția și toți au fost eliminați din competiție după etapa de analiză a CV-urilor depuse.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?