X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Socialiștii, revoltați că Batrîncea nu a fost lăsat să vorbească

23 feb. 2018,, 17:22   Politică
3605 5

Reprezentanții PSRM au criticat comportamentul spicherului Andrian Candu din timpul ședinței plenare de astăzi, notează Noi.md.

Aceștia s-au arătat deranjați în special de faptul că deputatului Vlad Batrîncea nu i s-a permis să țină un discurs de la tribuna centrală a Parlamentului în timpul dezbaterii moțiunii împotriva lui Chiril Gaburici.

„Demult se vorbește că puterea a fost uzurpată în stat, președintele Parlamentului deja nu le dă voie deputaților cu luările de cuvînt”, a menționat președinta PSRM, Zinaida Greceanîi.

„Vedem că «finul» a uzurpat și Parlamentul. Se vede că nu le-a plăcut moțiunea simplă”, a adăugat deputatul PSRM Vlad Batrîncea.

Cît privește afirmațiile făcute de Andrian Candu precum că starea economiei ar înregistra un trend pozitiv și populația ar fi mulțumită, socialiștii au declarat că acestea nu sînt altceva decît minciuni grosolane.


„Toate sondajele arată că 80% din populație este nemulțumită și consideră că țara merge pe o cale greșită, dar din ce a declarat spicherul, poți să zici că trăim într-un paradis economic”, a remarcat Zinaida Greceanîi.

Socialiștii i-au acuzat pe guvernanți de faptul că intenționat i-au distrus pe producătorii autohtoni. „60 % din marfa de consum intern - ouă, lactate, carne - totul se importă. Acesta este planul lor - de a face din Moldova o colonie dată pentru trei banane”, a afirmat Batrîncea.

Menționăm că moțiunea simplă asupra activității lui Chiril Gaburici a fost respinsă astăzi de Parlament. Este cea de-a 15-a moțiune depusă de deputații socialiști.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?