Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Șeful statului s-a întîlnit cu Prim-ministrul Republicii Albania

15 feb. 2020,, 15:30   Politică
2298 0

În continuarea vizitei de lucru la München, Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon a avut o întrevedere cu Edi Rama, Prim-ministrul Republicii Albania, Președintele în exercițiu al OSCE.

”Am discutat mai multe chestiuni din agenda bilaterală, indicînd necesitatea consolidării relațiilor comercial-economice și a contactelor politice la nivel înalt, inclusiv în cadrul organizațiilor internaționale. Dat fiind faptul că în cadrul președinției sale în OSCE Albania va participa la procesul de reglementare transnistreană, am discutat despre situația actuală și perspectivele avansării în acest proces, precum și prioritățile Albaniei pentru acest an”, a scris într-o postare șeful statului.

Totodată, acesta a subliniat faptul că Republica Moldova este ferm determinată să realizeze reforma justiției, studiind în acest sens experiența altor țări, inclusiv cea a Albaniei.

Pe finalul întrevederii, oficialii au vorbit despre pregătirea vizitei oficiale a Președintelui Albaniei, Ilir Meta, în Republica Moldova, la începutul lunii aprilie curent.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?