X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Renato Usatîi a prezentat părțile secrete ale Raportului Kroll II (DOC.)

12 iul. 2019,, 10:50   Politică
5509 1

Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, spune că a intrat în posesia celorlalte părți ale Raportului Kroll II, care nu au fost făcute publice și cuprind peste 200 de pagini.

Acesta nu a făcut public, deocamdată, conținutul acestor pagini și s-a autopropus să fie audiat de Comisia de anchetă privind jaful bancar, condusă de deputatul PPDA, Alexandru Slusari.

Potrivit lui Usatîi, Raportul Kroll II ar avea de fapt trei părți și, pînă acum, publicul a văzut-o doar pe prima. Prima parte a fost pregătită pentru Banca Națională a Moldovei, iar părțile doi și trei - pentru organele de anchetă. Aceste părți sînt secrete, pentru că ar cuprinde numele beneficiarilor jafului bancar.

„În lista beneficiarilor se menționează mai multe nume. De la Plahotniuc, Filat și Șor, pînă la Vitalia Pavlicenco”, a spus Usatîi.

Acesta a adăugat că nu va face publică partea secretă a raportului, dar crede că populația R. Moldova trebuie să-și cunoască „eroii”.


„Eu cer să fiu invitat la Comisia de anchetă și să fiu ascultat. Eu am prima factură care demonstrează implicarea nu doar a lui Șor, dar și a lui Plahotniuc și alți oameni implicați în această schemă”, a conchis Usatîi.

Reamintim, că se vehiculează, că Renato Usatîi s-a întors în Moldova pentru a continua activitatea lui Plahotniuc și anume pentru a deveni un nou Plahotniuc, astfel încît acesta din urmă să aibă persoana lui de încredere în Moldova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?