X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Reacția lui Zumbreanu după ce soacra sa a fost numită secretar de stat

2 feb. 2018,, 11:23   Politică
6851 2

Șeful CNA, Bogdan Zumbreanu, a comentat numirea fostului viceministru al Sănătății Aliona Serbulenco, care este soacra lui, în funcția de secretar de stat la același minister, notează NOI.md.

El a recunoscut că „situația este delicată”, dar că acest lucru nu înseamnă că Aliona Serbulenco nu merita să acceadă în funcția de secretar de stat.

„Vă mai amintiți despre reținerile cu ceva timp în urmă a persoanelor care reprezentau de fapt floarea medicilor? Credeți că, dacă ar fi adevărat ce se insinuează, se mergea pe această cale? Vă asigur că pe mulți dintre ei doamna Serbulenco îi cunoaște personal și situația era foarte delicată, însă am decis că fiecare să-și facă treaba: ea, pe linia sănătății publice, eu, pe linia combaterii corupției”, a menționat Zumbreanu.

Bogdan Zumbreanu a adăugat că soacra sa este un specialist cu notorietate în domeniul sănătății, iar acest lucru se datorează exclusiv eforturilor depuse de ea.

„Regret foarte mult că se vorbește despre Aliona Serbulenco doar în contextul că ar fi membru de partid și soacra directorului CNA. Dacă ar fi să aranjăm pe o hîrite meritele dnei Serbulenco în medicină și meritele lui Zumbreanu în jurisprudență, prevalează dna Serbulenco”, a adăugat Zumbreanu.


Menționăm că Aliona Serbulenco este membră a PD și a fost anterior viceministru al Sănătății.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?