X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Procuratura confirmă declarațiile privind coruperea deputaților

15 iul. 2020,, 13:30   Politică
3744 0

Procuratura Generală confirmă declarațiile făcute de Președintele R.Moldova, Igor Dodon, prin care susține că mai mulți deputații au depus depoziții pentru că s-a încercat coruperea acestora de către alți parlamentari pentru a părăsi PD și PSRM.

Igor Dodon a declarat aseară în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” că în jur de 15 deputați au depus depoziții la Procuratura Generală pentru că s-a încercat coruperea acestora de către alți parlamentari pentru a părăsi PD și PSRM.

Solicitată să confirme sau să infirme declarațiile făcute de Dodon, Maria Vieru, purtătorul decuvînt al PG, a spus că procurorii investighează cazurile de corupere a deputaților, însă fără a preciza numărul cazurilor înregistrate.

„În prezent, Procuratura, prin subdiviziunile sale specializate, investighează cazurile de corupere a deputaților, ancheta fiind în desfășurare. Pentru a nu împiedica bunul mers al acțiunilor de urmărire penală, alte detalii, la această etapă, nu pot fi făcute publice. Vom oferi informații după realizarea acțiunilor planificate și obținerea anumitor rezultate”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?