X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

PDM se pregătește de alegeri. La ce etapă este procesul de identificare a candidaților

20 aug. 2018,, 07:50   Politică
3323 10

Partidul Democrat din Moldova (PDM) este în plină activitate de identificare a candidaților pentru alegerile parlamentare. Afirmația a fost făcută de deputatul democrat Sergiu Sîrbu pentru tribuna.md, transmite CURENTUL.

Sergiu Sîrbu a spus cum are loc procesul.

„PDM întotdeauna este pregătit de alegeri. Avem cea mai puternică și organizată echipă – și la nivel central, și la nivel raional.

Procesul de identificare a candidaților este în plină desfășurare, în sensul că s-a cerut organizațiilor noastre raionale să identifice potențiali candidați. Și au venit deja multe propuneri din raioane – oameni buni, cunoscuți în comunitățile lor, oameni cu prestigiu local și cu realizări concrete pentru cetățeni.

Ulterior, aceste persoane vor fi evaluate în forurile de conducere ale partidului pentru a-i alege cu adevărat pe cei mai buni dintre cei buni. Cei care vor evalua candidații se vor uita la rezultatele lor de pînă acum, dar și la capacitatea lor de muncă, la capacitatea de a convinge cetățenii, la potențialul de a cîștiga alegerile în sistemul uninominal.


Deci pregătirile PDM pentru alegeri sînt în grafic și sînt convins că oferta noastră pentru cetățeni – atît în circumscripțiile uninominale, cît și pe lista de partid – va fi una valoroasă”, a spus Sergiu Sîrbu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?