X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Kozak: Se simte atitudinea pragmatică și constructivă a noului guvern din Moldova

21 noi. 2019,, 15:00   Politică
2708 1

Viceprim-ministrul Federației Ruse, reprezentantul special al președintelui Rusiei privind dezvoltarea relațiilor comercial-economice cu Moldova, Dmitri Kozak, a remarcat atitudinea pragmatică și constructivă a noului guvern al Moldovei și dorința sa sinceră de a relua cooperarea cu Rusia.

El a declarat acest lucru reporterilor de la Moscova în urma negocierilor ruso-moldovenești între delegațiile celor două țări, conduse de prim-miniștrii Dmitri Medvedev și Ion Chicu, transmite Noi.md.

„Am vrut să menționez că astăzi am avut negocieri foarte constructive. Se simte spiritul pragmatic și constructiv al noului guvern din Moldova, care nu este un guvern de partid, ci unul tehnocrat și care demonstrează dorința sinceră de a relua cooperarea. Din 2012 am avut o pauză în contactele interguvernamentale, astăzi acestea au reluat. Avem o doză semnificativă de optimism că vom putea relua relațiile tradiționale benefice, de bună vecinătate cu Republica Moldova, atît în sfera economică, cît și în cea umanitară. Dorim din nou să urăm succes guvernului în implementarea practică a intențiilor pe care le-au demonstrat astăzi. Vom face tot posibilul pentru a-i susține”, a spus Dmitri Kozak.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?