Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Jizdan spune că deputații din grupul Candu, în ultima perioadă, au devenit mai bănoși

21 feb. 2020,, 20:38   Politică
4800 3

Fostul ministru de Interne, deputatul PDM, Alexandru Jizdan, a spart tăcerea.

După ce grupul celor șase a părăsit formațiunea și a venit cu mai multe acuzații dure la adresa foștilor colegi, Jizdan a decis să deschidă niște paranteze. Dezvăluirile au fost făcute în cadrul unei emisiuni, la Radio Sputnik Moldova.

”Și eu și dumneavoastră deducem cu cine s-ar fi întîlnit Candu în Israel. - Cu Ilan Șor? - Probabil că da. Am observat la unii din colegii noștri că au apărut niște beneficii financiare. Posibil este o coincidență că au acumulat niște bani. Unii din colegii pe care i-ați văzut astăzi și au plecat în acest grup, după această vizită, și-au cumpărat mașini noi care costă bani mari. Este o deducție a mea”, a precizat Jizdan.

Deputatul PDM mai spune că foștii colegi, după ce și-ar fi cumpărat mașini de lux, au evitat să le afișeze în public: ”Cînd îți cumperi un automobil și îl ascunzi de toată lumea, nu vrei să vii cu el la întîlniri oficiale cu membrii partidului, eu aici văd probleme mari.

Este greu să ascunzi un secret pe care îl știu mai mult de doi oameni”. Alexandru Jizdan mai spune că deputații care au ales să meargă pe ascuns în Israel au fost întrebați ce au făcut acolo și din banii cui au călătorit, dar nu au primit un răspuns. ”Au venit înapoi și au început să meargă prin teritoriu și pe noi nu ne-au anunțat. Ei au organizat mese în teritoriu care costă 50-60 de mii de lei.


Au început să le dea oamenilor din teritoriu cadouri. De unde iau ei acești bani? Și acestea sînt dispute de luni de zile”, a dezvăluit Jizdan pentru Radio Sputnik. Potrivit sursei, Andrian Candu a respins aceste acuzații.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?