Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Ion Sturza anunță unde ar putea fi acum Vlad Plahotniuc

14 iun. 2019,, 23:45   Politică
5211 1

Fostul premier moldovean stabilit la București Ion Sturza a presupus unde acum s-ar putea afla acum președintele democraților, Vlad Plahotniuc.

Sturza declară într-un interviu pentru Europa Liberă că „liderul PDM deja e în drum spre aeroport, ori nu mai e în R. Moldova”, transmite Știri.md.

„Pentru dînsul a fost un proiect de business, au fost foarte importante veniturile. Acum, sincer vorbind, ceva mai picură, ceva a mai scos, bineînțeles, și asta trebuie investigat foarte atent că s-au scos multe în ultimele zile din țară și atunci pentru dînsul pierde orice sens. Vă dați seama că el cheltuia zeci de milioane pe așa-numita politică în R. Moldova?! Acum, cum să întrețină această armată de așa-numiți activiști PD ș.a.? Deci, acesta-i un nonsens total”, a declarat Sturza pentru Europaliberă.

Sturza susține că Partidul Democrat nu are șanse să se reinventeze, cel puțin, în formula care a fost pînă nu demult.

„Acum, această corporație a fost spartă, spartă în cioburi și nu cred că mai au vreo șansă și vreun interes de orice gen ca să mai facă politică, pentru că politica e extrem de scumpă în formula lor, să mai mențină structuri, angajați, să stea în opoziție.


Poate cu excepția cîtorva, mă rog, veterani ai politicii moldovenești cum ar fi Diacov și compania, ceilalți se vor dispera și cred că chiar în seara asta vor pleca din țară.”

Fostul premier a îndemnat cetățenii să se prezinte în această duminică în Piața Marii Adunări Naționale pentru a celebra și a încuraja noul Guvern format.

„Ar trebui să iasă să celebreze într-o formă sau alta. Dar mesajul trebuie să fie de încurajare și susținere a noului Guvern, nu neapărat „Jos PD!” și „Jos Plahotniuc!”. Ei au fost jos de mult, numai că ei nu au înțeles și nu au plecat la timp”.

Reamintim că marșul solidarității va fi desfășurat, duminică, 16 iunie, începînd cu orele 11:00.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?