X 
Transnistria stiri: 1392
Eurovision stiri: 502

Fost unionist, despre adepții săi: Aceasta este doar o afacere (VIDEO)

21 feb. 2018,, 15:01   Politică
10914 3

Unirea Republicii Moldova cu România nu este decît o afacere, o spune un fost unionist într-un material video apărut ieri pe internet.


Tînărul, pe nume Valeriu Pirov, îl acuză pe preşedintele Asociaţiei Obștești „Unirea – ODIP”, Vlad Bileţchi, că ar cere bani de la unii moldoveni pentru promovarea unionismului, relatează Noi.md.


Acesta povesteşte cu lux de amănunte cum, la insistenţa lui Bileţchi, a donat bani pentru aşa-zisele campanii de informare a cetăţenilor referitoare la unirea ţării noastre cu România.


„Eu eram naiv şi chiar am donat o mie de dolari, făcuţi cu greu, organizaţiei ODIP, în frunte cu Vlad Bileţchi. Acesta m-a rugat de mai multe ori să ofer resurse financiare, aşa cum o fac mai mulţi oameni de peste hotare, ca să realizeze campanii de informare în limba rusă la Comrat şi la Bălţi. El a confirmat că a primit banii, însă nicio campanie de informare nu a avut loc. Am ajuns la concluzia că reunirea este doar o afacere unde ni se promite unirea în schimbul banilor”, a povestit tînărul.


Acum, Valeriu Pirov îi cere preşedintelui ODIP să-i întoarcă banii şi să înceteze să mintă oamenii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?