X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Declarație: "Ceea ce se întîmplă în Parlament lovește direct în fiecare cetățean"

11 iul. 2020,, 12:00   Politică
4501 4

Oamenii nu ar trebui să perceapă politica drept un show sau un serial, deoarece acest show va afecta apoi viața fiecăruia dintre ei și a celor dragi. Ceea ce se întîmplă în Parlament bate direct în fiecare persoană.

Despre aceasta a declarat într-un interviu acordat portalului Noi.md deputatul parlamentului din partea Partidului Socialiștilor, fondatorul mișcării de tineret "Voievod", Nicolae Pascaru, Comentînd declarațiile politicienilor și experților, care consideră că actuala componență a parlamentului nu reflectă actuala aliniere a forțelor politice și stării sociale în țară, și trebuie să fie dizolvat, Nicolae Pascaru, a menționat că, în opinia sa, dizolvarea parlamentului nu este cea mai mare problemă în ziua de azi.

"Avem probleme mai serioase, pe soluționarea cărora trebuie să ne concentrăm. Aceasta este și pandemia de coronavirus, și problema transnistreană - trebuie să ne adunăm pentru a-i ajuta în această situație. Există și relațiile internaționale cu diferiți parteneri. Apoi- businessul. Dacă vom pierde businessul acum, atunci mai tîrziu am putea pierde foarte mult. Există un pachet de legi pentru susținerea businessului, care necesită adoptare urgentă", a subliniat deputatul PSRM.

Potrivit spuselor sale, nu este sigur că după alegeri parlamentare anticipate, persoanele odioase existente nu vor ajunge în Parlament.

"Problema nu constă doar în alegeri, problema constă în mecanism, în sabotaj din partea multor instituții de stat. Și pînă cînd nu vom rezolva aceste probleme, pînă când nu vom crea o adevărată structură democratică în țara noastră - pentru ca instanțele și Procuratura, serviciile speciale, Autoritatea Anticorupție să funcționeze pe nota zece - nu vom putea merge în continuare. Ne vom împiedica de fiecare piatră. Există o mare rezistență din partea dușmanului intern corupt. Iată cu ce trebuie să luptăm", a menționat el.


"Da, dacă se creează posibilitatea de a merge în alegeri anticipate, atunci trebuie să mergem. Dar oamenii trebuie să înțeleagă că miliarde de lei vor fi investite în mass-media, în propagandă, în denigrarea președintelui și a deputaților care se opun acestei caracatițe corupte. Și oamenii ar trebui să aleagă, în baza înțelegerii acestui lucru. Ei nu ar trebui să perceapă politica ca un show, ca un serial. Acest show va afecta apoi viața fiecăruia dintre ei și a celor dragi.

Mai înainte nu m-am gîndit la asta, dar acum am înțeles: ceea ce se întîmplă în Parlament lovește direct pentru fiecare persoană. Faptul că acum președintele și premierul țin acest val, acest tsunami care poate acoperi absolut toată lumea - nici nu știu cum ei reușesc. Cît efort depun", a subliniat Nicolae Pascaru.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?